Man & Paard: pakket voor de professionele manege

Man & Paard is dé software voor de professionele paardenhouderij. Dit pakket voor o.a. manegebedrijven bewijst bij al onze klanten zijn waarde in de dagelijkse praktijk. De gehele administratie van lessen-, paarden- en klantenbeheer, de lesplanning en leskaarten, facturatie en financiële boekingen is in één pakket geïntegreerd. Dit geeft direct en zeer duidelijk inzicht in de dagelijkse planning en lesbezetting, het gebruik en behandelingen van de paarden en de betaling van de leskaarten.

De medewerkers van een manege kunnen hun werkplanning, incl. bijbehorende urenregistratie bijhouden. Daarmee is ook de personeelsadministratie mogelijk in Man & Paard.

Het programma kan op basis van de ingevoerde gegevens, naast de overzichtelijke dagelijkse administratie, ook analyses en kengetallen berekenen (achteraf) en het is gemakkelijk om te plannen en vooruit te zien.   

Man & Paard heeft nu ook een speciale reserveringsmodule beschikbaar voor maneges die veel met eenmalige klanten werken, zoals vakantiegasten die een bos-, of duinrit willen maken.

Voor de financiele administratie kunnen we Accountview leveren, incl. de objectkoppeling, waardoor Man & Paard volledig geintegreerd werkt met Accountview.

Heeft Man & Paard uw belangstelling gewekt?  Neem dan contact op met ons, via het contactformulier of telefonisch.